Zoover reviews

Lees hoe onze gasten ons beoordelen

Gastbeoordelingen

De Appelweide scoort gemiddeld een 9.4 uit 19 beoordelingen.
Ligging 9.3
Prijs / kwaliteit 9.2
Kindvriendelijk 9.5
Staat v/h sanitair 9.5
Hygiëne 9.1

Super

Wij verbleven 12 nachten op deze geweldige camping. Hadden een supertijd. De plaatsen in de boomgaard vonden wij prachtig. Vriendelijke eigenaren.
Op vakantie geweest met partner 16-6-2018

Schone toiletten en prachtige plaatsen

Niet goed was, dat we de beheerster weinig zagen op de campingveld Goed was de ruime plaatsen
Op vakantie geweest met partner 4-9-2017

Het was hier echt eindeloos lekker verblijven.

Kleine rustige camping, waar je echt tot rust komt en de gelegenheid krijgt om eens even goed bij te tanken. De eigenaren zijn er voor je als je ze nodig hebt, maar treden nooit op de voorgrond. We hadden onze dagelijkse krant twee weken laten afleveren op de camping. Prima. Geen probleem. En wat iedereen schrijft hè: Dat sanitair!! Wat een luxe. Veel informatie beschikbaar in een grote map, wat er allemaal te doen is in de omgeving (de steengroeve is trouwens niet meer te bezoeken!!). Paar kleine puntjes: de Wifi was erg matig. Apart betalen voor elektra? Dat maak je nog zelden mee. Verder? Geweldig. Een aanrader voor een ieder die een mooie kampeerplek zoekt.
Op vakantie geweest met partner 7-8-2017

Voor herhaling vatbaar

Voor het eerst in de zomervakantie in Nederland gebleven, heerlijk weer gehad, 3 weken lang, hele fijne camping ,veel oudere mensen,hele fijne schone wc's en douches, fijne plek in de boongaard , Eigenaars erg aardig, niks te veel, zeker voor herhaling vatbaar
Op vakantie geweest met partner 17-9-2016

Keurige en nette camping - aanrader

Het oordeel van een zekere Hanniehaket, slaat echt nergens op. Camping heeft op het veld ruime verharde plaatsen. De stenen behouden de warmte en voelt prettig aan. Kies je voor de boomgaard, zoals den Hanniehaket beslist eiste en besproken plek op veld negeerde, ja dan heb je een hobbelig veld met begroeiing. Hannie was natuurlijk ontevreden over haar eigen besluit en tikt dan ongenoegen. Volgens mij tikt Hannie wel een tekst maar spreekt dit niet uit naar de fam.Hoitink. Jammer.(deed zo ook van Texel) Oké, zeer goede sanitair met tevens uitstekende invalidensanitair. Alles schoon en netjes gepoetst. Top. Herma en Mark goede gast dame/heer. Ze zijn er wanneer je ze nodig hebt en geven je een rustige omgeving. Wij hebben van veel campings gebruik gemaakt, maar qua ligging, sanitair, douches etc. en een ruime schuur om de fietsen te plaatsen, kunnen wij De Appelweide zeer aanbevelen. (PS-traag tot bijna geen WiFi/internet is zalig. Heb je in een buiten gebied met telefoonlijn. Kun je
Op vakantie geweest met partner 10-8-2016

Meer dan fantastisch

Ik wil hier even reageren op de recente recensie van hanniehaket. Ik begrijp werkelijk niet waar deze mensen over klagen. De gastvrijheid van de eigenaren is goed. Correcte ontvangst met een kopje koffie en een praatje als je daar prijs op stelt. Na ontvangst wordt je over de camping rondgeleid en krijg je een goed verzorgde binder met allerlei informatie over de camping en de omgeveing. In de boomgaard zijn zeer ruime plekken. Je kunt in de boomgaard geen biljartlaken verwachten. Als hanniehaket elke stap een verrassing noemt, kan gesteld worden dat dit echt overdreven is. Het gras werd gemaaid vlak voordat wij op onze plek konden gaan staan. Het gras om de plekken heen is wat hoger, maar geen enkel probleem. Leuke glijbaan, met leuke andere speeltoestellen voor de kinderen.. Schitterend sanitair, dat elke dag grondig wordt schoongemaakt. menige camping zou trots zijn als ze de boel zo goed voor elkaar hebben.Een mooie ruimte om de vaat te doen. Fietsen kunnen overdekt worden gestald
Op vakantie geweest met partner 9-8-2016

Fantastische camping

De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Koffie bij ontvangst en de plek werd speciaal voor iedereen eerst gemaaid. Sanitair is super. Menige camping zou blij zijn met deze kwaliteit. Sanitair wordt dagelijks grondig schoongemaakt. De plaatsen zijn zeer ruim Kortom een aanrader voor ee te gek lage prijs
Op vakantie geweest met partner 8-8-2016

Gaan er niet nog een keer heen

wij stonden van 25 juli 2016 tot 2 augustus 2016 op deze camping. Deze camping werd hoog gewaardeerd op de gastvrijheid. Wij hebben de gastvrouw 5 minuten gezien op de dag van aankomst en 5 minuten op de dag van vertrek bij het betalen. wij stonden in de boomgaard. Hele ruime plaatsen. Alleen maar kuilen en putten. Iedere stap was een verrassing. Het onkruid stond zo'n 50 cm hoog rond de bomen en klimtoestellen. Grappige glijbaan, maar ook hele hoge onkruid omheen. Ook aan het eind van de glijbaan. Afval moest gescheiden ingeleverd worden. Prima, zijn wij ook gewend. Maar dat de plasticafvalberg en het restafval niet of nauwelijks geleegd werd was niet fijn. Schitterend sanitair, maar iedere dag een penetrante urinelucht is vies. Zeker als het dezelfde ruimte is om de vaat te doen. Om die reden krijg van mij het sanitair een laag cijfer. Het internet is ook niet optimaal. Vaak geen signaal. Heel erg jammer alles bij elkaar. En ook niet nodig. Nee, mijn man en ik mistte een gevoel van
Op vakantie geweest met partner 3-8-2016

Fantasties

Een mooie verzorgde sanitair en een mooi rustige camping, wat ik erg vond dat de electra appart bij geteld wordt tijden ons verblijf.
Op vakantie geweest met partner 25-6-2016

Heerlijke rustige camping

hele fijne camping, heerlijk rustig, mooi gestaan in de boomgaard, vriendelijke eigenaren, schoon sanitair, alles keurig netjes
Op vakantie geweest met partner 14-12-2015

We komen zeker hier terug

de camping is heel rustig ,mooie ligging centraal om te wandelen en te fietsen. zeer vriendelijke en hulpvaardige mensen Mark en Herma is niets teveel. mensen die van rust houden super plaats
Op vakantie geweest met partner 29-5-2014

Een plek om terug te komen!

Wij kunnen een vakantie op de boerencamping "De Appelweide" in Winterswijk-Kotten van harte aanbevelen aan mensen, die van rust, wandelen, fietsen en comfort houden. Mooie grote plaatsen met betegeling, toegankelijke eigenaren, schoon en mooi sanitair. Gratis wifi. Kortom, een bezoek meer dan waard!
Op vakantie geweest met partner 29-4-2014

Fantastische camping in een prachtig landschap

Grote plaatsen, prima sanitair en een allerhartelijkst campingbeheer. Complete infomap bij aankomst. Goede uitvalsbasis voor fiets, wandeltochten door het Nationaal Landschap De Achterhoek. Alleen voor rustzoekers. Zeker een camping om terug te komen.
Op vakantie geweest met partner 24-4-2014

Dit was echt genieten!!

Wij kunnen een verblijf op camping "De Appelweide" in Winterswijk-Kotten van harte aanbevelen aan mensen, die van rust, wandelen, fietsen en comfort houden. Mooie grote plaatsen, vriendelijke eigenaren, schoon en mooi sanitair. Kortom, een bezoek meer dan waardig!
Op vakantie geweest met partner 11-9-2013

Prima mini camping

Prima camping als uitvalbasis om de omgeving te verkennen. Camping licht bij een boerderij (welke niet meer als zodanig gebruikt wordt) en heeft 2 velden om te kamperen. Hoofdveld heeft betegeling voor de voortent. Het tweede veld is gelegen in de "boomgaard" en heeft dit niet. Camping beschikt over een prachtig nieuw sanitair gebouw en heeft overal 8 amp en wifi (goed bereik). Familie Hoitink (eigenaar) besteed veel aandacht aan de camping en dat is te zien. Een boerderijcamping zoals een boerderij camping hoort te zijn.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 15-5-2013

Wat een pracht camping!

Wij hebben de afgelopen dagen doorgebracht op camping de Appelweide. De ontvangst was meer dan hartelijk; als ontvangst werd je door Herma rondgeleid en ook tijdens het verblijf kwam ze steeds even aan of alles naar wens was.... de ligging is rustig en prachtig om te fietsen. Het veld is voorzien van stenen plateau's wat ideaal is. De plekken zijn ruim en aan de rand van dit veld gesitueerd, zodat je altijd vrij uitzicht hebt. Bovendien is hierdoor het veld zeer kindvriendelijk en overzichtelijk en het speeltuintje en de dieren voor de kinderen een ware trekpleister. Het sanitair gebouw...tsja.... waar vind je zo iets moois? Ook was er de mogelijkheid om maandagavond mee te doen aan een lopend buffet; een leuk initiatief! De omgeving was nieuw voor ons en heeft ons verrast! Kortom : absoluut een aanrader! Met dank aan Herma, Mark en ouders ! We hebben genoten!
Op vakantie geweest met partner 1-5-2013

Prachtige camping

Prima ontvangst met rondlijding door gastvrouw Herma. Schitterend en schoon sanitair. Mooi veld met ruime plaatsen. ideaal is de betegeling onder de voortent. op donderdag morgen is er een gezellig koffie uurtje voor de gasten. De omgeving is mooi, door een wisselend landschap, waar we goed konden fietsen. Kortom, we hebben een geweldige vakantie gehad hier!
Op vakantie geweest met partner 31-7-2012