Het veld met verharde voorplaatsen

De mini-camping is gelegen aan de bosrand (op het noorden) en heeft ruime betegelde plekken. Dit veld is omringd door groen waardoor u mooi beschut zit en de temperatuur al snel wat hoger aanvoelt.

Iedereen staat op dit veld met het kampeermiddel achter een verharde plaats. Zodat men met een luifel of voortent op een verharding kan staan.

Op deze manier heeft u altijd een droge schone voorplaats en heeft iedereen op het veld een vrij zicht.

Er bevinden zich meerdere watertappunten en tevens hebben we hier 2 plekken met Prive sanitair bij de plek.

De parkeergelegenheid grenst direct aan het veld. De auto's mogen alleen bij aankomst en vertrek op het veld voor het behoud van de rust en ons veld. 

De voorplaatsen zijn allemaal betegeld met een rand van grastegels voor haringen, zodat elk formaat tent geplaatst kan worden.

Wilt u voor uw voortent nog een extra luifel erbij aanplaatsen, dan verwijzen we u graag door naar onze de boomgaard. Het veld met verhard voorplaatsen is hier door afmeting niet geschikt voor. Graag vooraf aangeven!.

De Boomgaard

de appelweide camping achterhoek gelderland4In de biologische boomgaard met Oudhollandse appel-rassen hebben we enkele prachtige plekken waarvan er 2 verhard zijn, de rest zijn zonder verharde voorplaats. Het is op dit veld niet toegestaan om plastic of worteldoek in de voortent te leggen. Normaal gaatjesdoek is uiteraard wel toegestaan. Doordat hier minder gasten staan is het zeer rustig en vrij gelegen. U kunt hier heerlijk in de zon zitten maar ook verkoeling vinden als het nodig is. De caravans staan echter niet onder de bomen zelf en echte schaduw plekken zult u dus bij ons niet aantreffen

Momenteel bieden we 1 boomgaard plek met Prive sanitair aan. 

Op dit veld plaatsen we vaak gasten die iets "vrijer" willen staan of wanneer men bijzet tent of grotere uitbouw wil plaatsen. 

 

Het Uitzichtveld

Dit is het kleinste veld  op onze camping hier hebben we 4 ruime plekken uitkijkend over de paardenwei. Deze plaatsten zijn 
geschikt voor tent, vouwagen (kleine caravans / buscampers bij goed weer). 3 Plekken staan gericht op het zuiden en 1 richting het westen.

Honden zijn helaas op dit veldje niet toegestaan.