Het veld met verharde voorplaatsen

De mini-camping is gelegen aan de bosrand (op het noorden) en heeft ruime betegelde plekken. Dit veld is omringd door groen waardoor u mooi beschut zit en de temperatuur al snel wat hoger aanvoelt.

Iedereen staat op dit veld met het kampeermiddel achter een verharde plaats. Zodat men met een luifel of voortent op een verharding kan staan.

Op deze manier heeft u altijd een droge schone voorplaats en heeft iedereen op het veld een vrij zicht.

Er bevinden zich meerdere watertappunten en elke plek is voorzien van een eigen stroommeter. Op deze manier betaalt u de stroom naar verbruik.

De parkeergelegenheid grenst direct aan het veld. De auto's mogen alleen bij aankomst en vertrek op het veld voor het behoud van de rust en ons veld.

De voorplaatsen zijn allemaal betegeld met een rand van grastegels voor haringen, zodat elk formaat tent geplaatst kan worden.

Wilt u voor uw voortent nog een extra luifel erbij aanplaatsen, verwijzen we u graag door naar onze de boomgaard. Het veld met verhard voorplaatsen is hier door afmeting niet geschikt voor. Graag vooraf aangeven!.

De Boomgaard

de appelweide camping achterhoek gelderland4In de biologische boomgaard met Oudhollandse appel-rassen hebben we enkele prachtige plekken waarvan er 2 verhard zijn, de rest zijn zonder verharde voorplaats.

Doordat hier minder gasten staan is het zeer rustig en vrij gelegen. U kunt hier heerlijk in de zon zitten maar ook verkoeling vinden als het nodig is. De caravans staan echter niet onder de bomen zelf en echte schaduw plekken zult u dus bij ons niet aantreffen.

Op dit veld plaatsen we vaak de tenten en gasten die iets "vrijer" willen staan of wanneer men bijzet tent of grotere uitbouw wil plaatsen.

Mocht u hier graag willen staan geef dit dan aan, boekingen zonder opmerking worden automatisch ingedeeld op het grote veld met verharding.