Algemene informatie

Afrekenen: Maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 11.00

Op de dag van vertrek, kunt u uw informatieklapper inleveren samen met uw elektra-formulier bij de receptie in de recreatieschuur. We draaien dan uw rekening voor u uit!
Wilt u evt. einde van de dag vertrekken kan mits dit in de planning kan en in overleg. Met kleine bijbetaling kunt u dan zelf vertrekken hoe laat u wil.

Aankomst

Op de aankomstdag kunt u na 13.30 op de camping terecht.

Vertrek

Op de vertrekdag dient u voor half 12 de plaats te verlaten zodat er groenonderhoud kan plaats vinden voor de volgende gast kan arriveren.

Zondag's:

Op zondag hebben wij geen aankomstdag, deze dag houden we vrij voor ons gezin. Het is wel mogelijk te vertrekken op zondag. Afrekenen gebeurt dan op de zaterdag ervoor. (daggemiddelde van de elektra wordt dan doorberekend.)

Leegstand caravan:

Kan in hoogseizoen enkel bij noodgevallen of in overleg.
Leegstand wordt over het algemeen als zeer ongezellig ervaren!
Vanaf september is het wel toegestaan de caravan voor een lange periode leeg te laten staan.

Recreatieschuur:

We hebben een grote schuur ter beschikking voor onze gasten, Hier houden we iedere donderdag een koffie uurtje en 1x per week warm buffet. Tevens is het hier bij extreme temperaturen heel verkoelend in de zomer.

Fietsenstalling:

Achter het sanitair hebben we een grote fietsenstalling, met oplaadpunten voor uw elektrische fiets.

Koffie uurtje:

iedere donderdag om 10.15 in de recreatieruimte.

Warm buffet:

iedere maandagavond om 18:30 in de recreatieruimte. Dit gebeurt in samenwerking met Hotel de Lindeboom. (minimale deelname bij opgave van 8 personen).

WiFi:

We hebben een open netwerk beschikbaar met een versterker halverwege ons veld. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Auto's:

Mogen alleen bij aankomst en vertrek op het veld. Daarna wordt u verzocht deze op het parkeerterrein te zetten. Dit voor rust en veiligheid! Het is wel mogelijk een plaats te krijgen die dicht aan de parkeerplaats gelegen is.

Huisdieren:

Zijn bij ons van harte welkom mits ze goede manieren hebben en aangelijnd zijn op het campingveld en op ons erf. Honden dienen uitgelaten te worden buiten het terrein langs de weg!
Alleen zo blijft het mogelijk ze in de toekomst nog steeds welkom te kunnen heten.

Bezoek:

Wilt u bezoek ontvangen, dan zijn deze van harte welkom, Wel stellen we het op prijs dat u dit vooraf zodat wij weten wie er op ons terrein aanwezig is en hun niet hoeven te verwarren met evt. "kijkers" of "ongenodigde" gasten. U als gast blijft zelf aansprakelijk en verantwoordelijk voor uw bezoek!

Wilt u voor uw voortent nog een extra dichte luifel plaatsen?:

Dan raden we u aan een plek te reserveren in de boomgaard. Door de vorm van ons hoofdveld is dit ivm diepte niet mogelijk. Deze opstelling neemt te veel zicht weg van mede-kampeerders. We willen graag alle gasten vrij zicht geven op het veld.

Sauna:

Klik hier

Hemelvaart & Pinksteren

In deze periode nemen we enkel boekingen van minimaal 1 week aan! Deze periode is zeer lastig in te plannen door de vele mensen die samen willen staan. Tevens is deze periode het eerst volgeboekt van het seizoen!Voor de rest van het seizoen maakt uw lengte van verblijf niet uit.

Meerdere dagen leeg is in deze periode niet mogelijk!!