Algemene informatie

 

Afrekenen: 

Betalingen kunnen contant bij aankomst of vooraf per bank! Boekingen < dan een week dienen vooraf betaald te worden!

Evt. extra's tijdens verblijf zoals bezoek, wasmachine en fietshuur graag dag voor vertrek!  

Aankomst / Vertrek

Op de aankomstdag kunt u vanaf 13.30 op de camping terecht. U mag zich dan melden bij onze receptie in de recreatieschuur, of bij de woning aan de voorzijde.
Wanneer er geen geplande aankomsten staan is receptie meestal gesloten.  Gedurende de corona tijd blijft receptie gesloten

Op de vertrekdag dient u voor 12 uur uw plaats te verlaten. Evt. Laat vertrekken kan tegen vergoeding en in overleg mits dit mogelijk is binnen de planning.
Wilt u zich hier vooraf van verzekeren?  Dan raden we u aan een extra dag bij te boeken. 

Zondag's:

Op zondag hebben wij geen aankomstdag, deze dag houden we graag vrij voor ons gezin. Het is wel mogelijk te vertrekken op zondag. 

Leegstand caravan:

Kan in hoogseizoen enkel bij noodgevallen of in overleg. Leegstand wordt over het algemeen als zeer ongezellig ervaren door medekampeerders!
Vanaf september is het wel toegestaan de caravan voor een lange periode leeg te laten staan.

Fietsenstalling:

Achter het sanitair hebben we een grote fietsenstalling, met oplaadpunten voor uw elektrische fiets.

WiFi:

We hebben een open netwerk beschikbaar bij ons veld en in de recreatiezaal. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Eigen versterkende stekkers gebruiken of livestream TV kijken is niet toegestaan! Deze kunnen de WIFI voor uw medegasten verstoren.

Auto's:

Mogen alleen bij aankomst en vertrek op het veld. Daarna wordt u verzocht deze op het parkeerterrein te zetten. Dit voor rust en veiligheid! Het is wel mogelijk een plaats te krijgen die dicht aan de parkeerplaats gelegen is.  Auto's van bezoek zijn niet toegestaan op de velden.

Huisdieren:

Zijn welkom mits ze goede manieren hebben en aangelijnd zijn op het campingveld en op ons erf.  Spelen en uitlaten graag buiten ons terrein!
Huisdieren van bezoek is niet toegestaan.

Bezoek:

Wilt u bezoek ontvangen, dan zijn deze van harte welkom, Wel stellen we het op prijs dat u dit vooraf aangeeft, zodat wij weten wie er op ons terrein aanwezig. U als gast blijft zelf aansprakelijk en verantwoordelijk voor uw bezoek! Max. 4 personen tegelijk of in overleg.

Wilt u aan uw voortent nog een extra luifel ervoor plaatsen?:

Dan raden we u aan een plek te reserveren in de boomgaard of de uitzicht-plekken.  We willen namelijk graag alle gasten vrij zicht geven op het veld.

Weekend boekingen 

Boekingen van weekend of korter nemen we max 2 maand van te voren aan.