Algemene informatie

 

Afrekenen: 

Betalingen kunnen contant bij aankomst (bijjvoorkeur in envelop met naam en uw reserveernummer) of vooraf per bank via de iDeal link in het reserveerbewijs.
Het is helaas niet mogelijk bij ons te pinnen!

Evt. extra's tijdens verblijf zoals bezoek, of fietsverhuur graag dag voor vertrek via betaalverzoek of contant!  

Aankomst / Vertrek

Op de aankomstdag kunt u vanaf 13.30 op de camping terecht. U mag zich dan melden bij de woning aan de voorzijde.

Op de vertrekdag dient u voor 11.30 uw plaats te verlaten. Evt. Laat vertrekken kan tegen vergoeding, in overleg mits dit in de planning mogelijk is.
Wilt u zich hier vooraf van verzekeren?  Dan raden we u aan een extra dag bij te boeken. 

Zondag's:

Op zondag hebben wij geen aankomstdag, deze dag houden we graag vrij voor ons gezin. Het is wel mogelijk te vertrekken op zondag. Wilt u vol gebruik van de middag hebben. Vraag dan naar de halve dag extra die op de zondag altijd mogelijk is.

Leegstand caravan:

Kan in hoogseizoen enkel bij noodgevallen of in overleg. Leegstand wordt over het algemeen als zeer ongezellig ervaren door medekampeerders!
Vanaf september is het wel toegestaan de caravan voor een lange periode leeg te laten staan.

Fietsenstalling:

Achter het sanitair hebben we een grote fietsenstalling, met oplaadpunten voor uw elektrische fiets.

WiFi:

We hebben een open netwerk beschikbaar bij ons veld en in de recreatiezaal. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Eigen versterkende stekkers gebruiken of livestream TV kijken is niet toegestaan! Deze kunnen de WIFI voor uw medegasten verstoren.

Auto's:

Mogen alleen bij aankomst en vertrek op het veld. Daarna wordt u verzocht deze op het parkeerterrein te zetten. Dit voor rust en veiligheid! Het is wel mogelijk een plaats te krijgen die dicht aan de parkeerplaats gelegen is.  Auto's van bezoek zijn niet toegestaan op de velden.

Huisdieren:

Zijn welkom mits ze goede manieren hebben en aangelijnd zijn op het campingveld en op ons erf.  Spelen en uitlaten graag buiten ons terrein!
Huisdieren van bezoek is niet toegestaan.

Bezoek:

Wilt u bezoek ontvangen, dan zijn deze van harte welkom, Wel stellen we het op prijs dat u dit vooraf aangeeft, zodat wij weten wie er op ons terrein aanwezig. U als gast blijft zelf aansprakelijk en verantwoordelijk voor uw bezoek! Max. 4 personen tegelijk of in overleg.

Wilt u aan uw voortent nog een extra luifel ervoor plaatsen?:

Dan raden we u aan een plek te reserveren in de boomgaard of de uitzicht-plekken.  We willen namelijk graag alle gasten vrij zicht geven op het veld.
Op het veld met de verharde voorplaatsen is het niet toegestaan met uw luifel, voortent of schotel voor de plaatsen uit te komen.

Weekend boekingen 

Boekingen van een weekend of korter nemen we max 2 maand van te voren aan.